Authentiek

Bij Léomo maken we alleen kwalitatief hoogstaande mondbeschermers. Een goede mondbeschermer begint bij een goede afdruk van de tanden. Hiervoor plannen we altijd een afspraak in, zodat er een gipsafdruk van jouw gebit kan worden gemaakt.

Op deze afdruk wordt vervolgens jouw eigen persoonlijke bitje gemaakt welke na twee weken voor jou klaarligt.

Kwaliteit

Léomo mondbeschermers worden vervaardigd met het diepdruk apparaat van Dreve. De professional op het gebied van mondbeschermers. Waar andere merken vaak werken met een vacuüm zuig apparaat en met enkel 1 plaat of 2 dunnere platen, worden mondbeschermers van Dreve vervaardigd met minimaal 2-3 platen van elk minimaal 2-3 mm dik. Sport specifiek en perfect passend. De firma Dreve is opgericht in 1950 en heeft zich volledig gespecialiseerd in onder andere de diepdruk techniek, zoals gebruikt voor mondbeschermers.

Service

We kunnen de mondbeschermer naar je opsturen of we plannen even een kort moment in dat je het bitje komt ophalen. Wanneer je het bitje ophaalt wordt er nog een laatste controle gedaan en kunnen eventuele kleine drukplekjes direct worden bijgeslepen mocht dit nodig zijn.

Ben je nou met meerdere personen of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een club? Neem dan gerust contact op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afdrukken maken op locatie.

Contact

E-Mail:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bel mij:

0592-785743