Waarom

Jarenlang heb ik zelf gehockeyd en kocht ik mijn hockeyspullen bij de winkel die door de club werd aanbevolen. Ook de mondbeschermer. Omdat ik een beugel had en zuinig ben op mijn tanden kocht ik altijd de duurste gebitsbeschermer die er was, met het idee dat dit de beste was. Een boil and bite bitje die je in heet water moest doen om vervolgens naar de mond te kunnen vormen en eigenlijk nooit goed zat. Als het bitje net uit het gekookte water kwam was deze veel te heet voor in de mond, was de temperatuur wel goed dan was het bitje enkel nog in beperkte mate vervormbaar.

Daarom

Mijn partner is tandprotheticus en in zijn praktijk Berends Tandprothetiek zijn wij gespecialiseerd in alle uit de mond te nemen voorzieningen. Het kan dus ook anders, het is mogelijk om een sport specifieke mondbeschermer te laten maken met een perfecte pasvorm.

Herken jij je in bovenstaande? Ben je ook zuinig op je tanden en wil je zonder hinder van je mondbeschermer sporten? Graag bespreek ik wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Contact

E-Mail:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bel mij:

0592-785743